projektovanjeSVG

Projektovanje

Prado Dizajn

Dosadio vam je loš i ne funkcionalan raspored prostorija? Veliki hodnik, malo kupatilo, mali prozor u dnevnoj a veliki u spavaćoj sobi…Ako vam stan liči na lavirint, adaptacijom i renoviranjem ćete dobiti lep i funkcionalan stan sa dobrim rasporedom svetlosti i prostora. Projektovanje je prva veoma bitna faza u radu pomoću koje će biti sagledane mogućnosti za dobijanje boljeg i funkcionalnijeg prostora. Naše arhitekte korišćenjem programa za 2D i 3D modelovanje dizajniraju budući izgled Vašeg prostora u “virtuelnom svetu” rukovodeći se pre svega statičkim podacima nosećih zidova, stubova, krovne konstrukcije…U ovoj fazi pažnja se posvećuje svakom detalju koji je potrebno uraditi u narednim fazama – koje zidove će biti potrebno premestiti ili ukloniti, postavljanje termoizolacije kako bi se sprečilo rasipanje toplotne energije, zamena vodovodne i elektro instalacije, projektovanje mesta za ugradne plakare, zamena stolarije, biranje adekvatnih podnih obloga, dizajniraju se estetski detalji (zidne obloge, spušteni plafoni, rasveta i sl.) koji će dati nov i jedinstven izgled prostorijama i na kraju dizajnira se unikatni nameštaj koji će upotpuniti prostor.

Projektovanjem dolazimo do budućeg, a mogućeg, novog izgleda Vašeg prostora. Naša praksa je da se u ovoj fazi rada ponudi nekoliko idejnih rešenja, nekoliko projekata. Po sopstvenoj želji izabraćete projekat koji Vama najviše odgovara, a mi cemo pristupiti sledecoj fazi rada…renoviranju.

Ukoliko Vam je potreban samo projekat, sa zadovoljstvom ćemo Vam izaći u susret. Izradićemo projekat enterijera po Vašoj zamisli, a sav ostali posao oko preuređenja prostora možete da obavite sami. U rubrici “uradi sam” dajemo neke korisne savete kako treba raditi i na šta treba obratiti pažnju.

Zainteresovani ste?

Saznajte više o našim uslugama. Pišite nam!

Pozovite nas!

Da zajedno stvorimo Vaše mesto iz snova

Close Menu