opremanjeSVG

Opremanje

Prado Dizajn

U svakoj od faza rada konsultujemo se sa Vama pa tako i prilikom opremanja prostora. U zavisnosti od Vaših finansijskih sredstava izvršicemo opremanje Vašeg prostora odgovarajućim aparatima i uređajima kao i unikatno rađenim stvarima (ograde, vrata, nameštaj, kuhinjski elementi, oprema za kupatilo i sl.). Takođe postoji mogućnost opremanja prostora nekim ne standardnim aparatima i uređajima kojima bi se olakšalo korišćenje Vašeg prostora (otvaranje ulaznih vrata bez ključa, uključivanje/isključivanje osvetljenja, roletni, bojlera, grejanja, klima uređaja i sl. – mobilnim telefonom, itd.). Opremanje prostora je svakako bitno ali se u ovoj fazi često dešava da planirani budžet ostane samo na papiru. Treba pažljivo isplanirati šta sve treba dodati i promeniti ako na primer, planirate prodaju nekretnine u narednih nekoliko godina. Neki radovi nisu vredni truda jer neće bitnije uticati na povećanje vrednosti Vašeg prostora. Dobar primer nepotrebnih radova je potpuno redizajnirana kuhinja, što zvuči jako primamljivo ali se može desiti da troškovi premaše planiranu zaradu. Sa druge strane, neka ulaganja u opremanje životnog prostora se preporučuju pa investiranje u podne obloge, garnituru za sedenje u dnevnom boravku, krevet za spavaću sobu ili odgovarajuću rasvetu spadaju u investicije koje su isplative.

Podne obloge – bilo da je reč o kvalitetnoj keramici ili parketu podne obloge su nešto na čemu ne bi smelo da se štedi prilikom renoviranja. Kvalitetan parket može potrajati i stotinak godina, a slično važi i za kvalitetne keramičke pločice koje mogu trajati dve ili tri decenije bez problema.

Garnitura za sedenje u dnevnoj sobi – je veliki korak pri opremanju prostora. Ovaj komad nameštaja nije ni malo jeftin i mora da zadovolji neka ključna očekivanja – od materijala, boje pa do kvaliteta i trajnosti. Izgled je bitan ali ne i presudan, ako nije udobna sigurno vremenom neće postati udobnija.

Krevet u spavaćoj sobi – verovatno najvažniji element spavaće sobe. Ma koliko pažnje da se posveti dizajnu enterijera spavaće sobe, to neće pomoći da se budite odmorni i spremni za novi dan ako nemate dobar krevet i odgovarajući dušek ali imajte na umu da najskuplji krevet nije ujedno i najbolji za Vas.

Rasveta – lepog enterijera nema bez dobre i lepe rasvete. Rasvetna tela stvaraju neponovljivu atmosferu u prostoru, prefinjenu stilsku notu i često su “tačka na i” dizajna i karakteristika prostorije. Dobro osmišljena rasveta osim svoje osnovne funkcije predstavlja i jako bitan detalj u enterijeru. 

Zainteresovani ste?

Saznajte više o našim uslugama. Pišite nam!

Pozovite nas!

Da zajedno stvorimo Vaše mesto iz snova

Close Menu