dizajnSVG

Dizajn

Prado Dizajn

Ako se dizajn posmatra samo kao posao, onda taj posao nije urađen kako treba. Uvek je teško postići ravnotežu između želja i mogućnosti. U našem poslu potrebno je u ravnotežu dovesti više stvari u jednu funkcionalnu celinu. Dizajn enterijera je bila ona početna ideja koju smo imali prilikom stvaranja naše firme. Danas smo prešli put od ideje do realizacije ideje. Kada nam prepustite da Vašu prvobitnu zamisao sprovedemo u delo konačni rezultat će biti remek-delo.

Ugradnjom najkvalitetnijih delova, odgovarajućih zidnih i podnih obloga, osvetljenjem, nameštajem…naš dizajn celokupnog prostora stvoriće jedinstvenu i unikatnu celinu. Za nas je dizajn enterijera ideja vodilja koja nam omogućava da na pravi način iskažemo svoju umetničku stranu. Od Vaše ideje do našeg dizajna…Da, to je prava ideja.

Prilikom izgradnje kuće ili zgrade, a i kasnije prilikom nekog renoviranja u sopstvenoj režiji, najmanje pažnje posvećuje se onome što nam je iznad glave…plafon. Nepravedno je zapostavljen kao deo prostora i zato je svaka promena koja se izvede na plafonu prilikom renoviranja ono što prvo “upada u oči”. Korišćenjem gips-karton ploča radi ugradnje spuštenog plafona postiže se puno toga u estetskom, funkcionalnom i tehničkom smislu. Spušteni plafoni se najčešće ugradjuju zbog smanjenja visine prostorije, postizanja bolje toplotne izolacije, da bi se sakrila neka instalacija ili zbog estetike. U spušteni plafon mogu se postaviti standardni sistemi za rasvetu, provetravanje i klimatizaciju. U kombinaciji sa adekvatnom rasvetom (skrivenim svetlom, led trakama, zvezdanim nebom, plafonjerama i sl.) spušteni plafon može biti presudan faktor u podizanju estetike i njime se mogu odrediti ili naglasiti odredjene zone prostorije. Koliko je spušteni plafon bitan deo dizajna enterijera govori i činjenica da se ponekad taj deo dizajna enterijera izjednačava sa celokupnim dizajnom.

Zainteresovani ste?

Saznajte više o našim uslugama. Pišite nam!

Pozovite nas!

Da zajedno stvorimo Vaše mesto iz snova

Close Menu